Zorgorganisaties

Maaltijden op maat voor uw cliënten

Kant en klare maaltijden voor de zorg

In zorginstellingen staat de cliënt op de eerste plaats. De warme maaltijd is voor veel cliënten het hoogtepunt van de dag. Wij begrijpen dit en koken daarom de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten voor onder andere de ouderen- en gehandicaptenzorg in heel Nederland.

Elke zorgorganisatie heeft haar eigen behoefte. Of u als organisatie maaltijden levert aan thuiswonenden, het zelf koken wilt combineren met kant en klaar maaltijden of volledig wilt overstappen op koelversmaaltijden of diepvriesmaaltijden. Speciaal voor zorginstellingen hebben wij ook het Voordeel Zorgmenu ontwikkelt. Wij helpen u op weg.

In overleg met u stemmen wij ons aanbod perfect af op de wensen van de cliënt. Denk aan dieetmaaltijden, wisselende portiegroottes, 1-persoonsverpakkingen of meerpersoonsverpakkingen.

Maar wij stellen niet alleen de cliënt centraal. Zorgmedewerkers staan bij ons op de gedeelde eerste plaats. Daarom bieden wij verschillende bestelsystemen aan die passen bij uw wensen. Wij zorgen dat de administratieve handelingen beperkt blijven. U wilt tenslotte zorgverlenen en niet anders!

Ouderenzorg

Ouderenzorg

Wij hebben een groot aantal ouderenzorgorganisaties in ons klantenbestand.

Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

Voor veel gehandicapteninstellingen in Nederland zijn we al jarenlang een betrouwbare maaltijdenservice.

Bestelsystemen

Maaltijden bestellen

Het is belangrijk dat het bestelsysteem aansluit bij de visie die uw organisatie heeft. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de cliënten zelf bestellen of is het vooral belangrijk dat bestellingen zo efficiënt mogelijk verlopen? Wij geven hier graag advies over.

Wij bieden twee slimme bestelsystemen voor onze kant en klaar maaltijden aan:

Royal Menu: Bestellen uit een gevarieerde en wisselende menucyclus.

Royal Plus: Geautomatiseerd bestelsysteem waarbij u een wensenprofiel voor de cliënt invult en wij de bestelling verzorgen.

Voordeel Zorgmenu

NIEUW! Het Voordeel Zorgmenu

 

Besparen is onze nieuwe nationale sport. Ook in de zorg is het een sport om binnen de huidige budgetten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Wij hebben de oplossing. Het Voordeel Zorgmenu!

Voordeelzorgmenu.nl biedt het gemak van kant-en-klare maaltijden voor een lagere prijs dan zelf koken. Zo houdt u meer tijd over en bespaart u op uw voedingsbudget.