Royal Menu

Stel zelf uw maaltijden samen

Royal Menu

Bij het Royal Menu bestelsysteem geeft u zelf voor iedere dag aan welke maaltijd u wilt eten. U stelt zelf uw maaltijd samen en u kunt voor meerdere dagen tegelijk bestellen. Er kan per persoon of afdeling een bestelling worden ingevoerd.

Elke dag bieden wij 3 menu’s aan die we menu A, B en C noemen. Daarnaast zit er elke dag een vegetarische kant en klaar maaltijd in het menu. Dit is een vierde optie en noemen wij menu D.

De samenstelling van de menu’s staat niet vast en kan aangepast worden naar uw persoonlijke wensen. Zo kunt u het groentecomponent uit menu A, het zetmeelcomponent uit menu B en het vlees uit menu C kiezen. Op deze manier eet men altijd iets wat men lekker vindt.

Dit bestelsysteem is geschikt voor zowel koelvers- als diepvriesmaaltijden.

Seizoensmenu’s

Seizoensmenu’s

In de zomer stellen wij een menu samen dat past bij de tijd van het jaar en de producten die dat seizoen te bieden heeft. Denk aan asperges, andijvie of een frisse zomerstamppot.

Voor de winter stellen we speciale wintermenu’s samen met ingrediënten die passend zijn in deze periode. Bijvoorbeeld een goedgevulde erwtensoep, rode kool met hachee of stamppot boerenkool met rookworst.

Wij houden hiervoor goed contact met onze veelal regionale leveranciers. Zij zijn allemaal expert op het gebied van hun producten, waardoor wij de beste kwaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.

Feestelijke menu’s

Feestelijke menu’s

Eten neemt tijdens de feestdagen een belangrijke plek in. Denk maar eens aan de uitgebreide kerstmenu’s waar je uren voor in de keuken staat. Wij begrijpen dat u tijdens deze dagen graag een feestelijke maaltijd wilt aanbieden.

Wij vragen u niet om uren in de keuken te staan. Integendeel!

Wij stellen feestelijke menu’s voor u samen en gaan voor u aan de slag in de keuken. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke maaltijd u wilt. En dat is al moeilijk genoeg.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Nadat uw bestelling bij ons binnen is, gaan we voor u aan de slag. Ingrediënten selecteren, groenten snijden, aardappels schillen, sauzen koken, teveel om op te noemen …

Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje in onze keuken.