Royal Frozen

Als flexibiliteit voor u belangrijk is

Royal Frozen

Naast koelverse maaltijden hebben wij ook een groot assortiment diepvriesmaaltijden. Werkt u bijvoorbeeld in een organisatie waarin u te maken heeft met een erg wisselende behoefte aan maaltijden en waarbij flexibiliteit rondom de maaltijden belangrijk is? Dan kan het Royal Frozen systeem geschikt voor u zijn.

U bestelt eenvoudig uit een assortiment van ruim 75 maaltijden. De menu’s zijn door ons samengesteld, rekening houdend met de wensen van verschillende leeftijden, culturele achtergronden en energiebehoeftes.

Onze kant en klare diepvriesmaaltijden koken we met net zoveel aandacht als onze koelvers kant en klaar maaltijden. Enkel de manier van terugkoelen is anders. Waar we onze koelvers maaltijden in de koeling plaatsen, bewaren we onze diepvries kant en klaar maaltijden vanzelfsprekend in de vriezer.

Diepvriesmaaltijden bestellen

Diepvriesmaaltijden bestellen

Zodra u bij ons aangemeld bent als klant krijgt u een inlog voor het online bestelgedeelte. U kunt hier eenvoudig uw keuze maken uit de verschillende gerechten en u heeft de mogelijkheid om per stuk of per doos van 6 maaltijden te bestellen.

Met ons eigen diepvriestransport bezorgen wij de maaltijden vervolgens bij u. De diepvriesmaaltijden zijn meerdere maanden houdbaar, dus over verspilling hoeft u zich geen zorgen te maken.