Kijkje in de keuken

Efficiënt, veilig, lekker

Ontdek hoe wij onze maaltijden maken

Bij het maken van heerlijke kant en klare maaltijden komt veel kijken. Zo moeten we zorgen dat de ingrediënten op tijd binnenkomen en van goede kwaliteit zijn. Ook het precies volgen van recepten is een belangrijk onderdeel van ons werk. We willen natuurlijk wel producten van gezonde en constante kwaliteit leveren, en dat iedere dag weer.

In zes stappen laten we u graag letterlijk een kijkje in de keuken nemen!

1
Hoe werkt bestellen Number 1
Bestelling Invoeren
Ons systeem verzamelt de bestellingen en wij bestellen de ingrediënten bij onze (lokale) leveranciers.
2
Hoe werkt bestellen Number 2
Temperatuur Meten

De vers bestelde artikelen komen binnen. Wij controleren ze op versheid, temperatuur en kwaliteit.

3
Hoe werkt bestellen Number 3
Gepaneerde Schnitzels

De koks gaan aan de slag. Zij koken voor u de bestelde maaltijden precies volgens recept.

4
Hoe werkt bestellen Number 4
Producten in Koelcel

We koelen de producten snel terug naar 2°C. Zo garanderen we dat het eten zijn vitamines behoudt én dat het voedselveilig is.

5
Hoe werkt bestellen Number 5
Verpakkingslijn

Onze inpakafdeling zorgt ervoor dat de juiste producten in de juiste verpakkingen terechtkomen.

6
Hoe werkt bestellen Number 6
Chauffeur

Onze chauffeurs laden de maaltijden in de koelbussen en bezorgen ze bij u tot in de koelkast. U hoeft de maaltijden alleen nog maar op te warmen en te serveren.