Gehandicaptenzorg

Maaltijden met zorg bereid

Maaltijden voor de gehandicaptenzorg

Het verzorgen van de warme maaltijd kan best een uitdaging zijn voor u als zorgmedewerker binnen de gehandicaptenzorg. Het liefst wilt u uw tijd en aandacht zoveel mogelijk besteden aan uw cliënten. En dat is volkomen terecht.

Kant en klare maaltijden zijn daarom een uitkomst. U bestelt de maaltijden eenvoudig op een vast moment in de week of u laat ons de bestelling verzorgen waarbij wij rekening houden met de voorkeuren van de cliënten. Onze slimme bestelsystemen zijn hier perfect op ingericht. Het menu passen wij volledig aan op uw budget en wensen.

Zo kunt u uw volledige aandacht richten op datgene wat u het liefste doet: zorgverlenen.

Maaltijden voor diverse woonvormen

Maaltijden voor diverse woonvormen

Binnen de gehandicaptenzorg zijn veel verschillende woonvormen. Of u nou werkzaam bent in de kleinschalige woonzorg, begeleid wonen of verpleegzorg, in alle gevallen kunnen kant en klaar maaltijden een uitkomst bieden.

De tijdsbesparing die u realiseert, zonder in te boeten op de kwaliteit van de maaltijden, zorgt ervoor dat u meer tijd kan besteden aan uw kerntaak: zorgverlenen. Onze bestelsystemen sluiten dan ook naadloos aan op de behoeftes in de verschillende segmenten.

Royal Foods levert de maaltijden zowel individueel verpakt als in multiportie, naar gelang uw specifieke wensen.

 

Maaltijden op maat

Maaltijden op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hetzelfde geldt voor de smaak en consistentie van de maaltijd. Wij kunnen aan al deze wensen tegemoetkomen.

U of uw cliënten kunnen aangeven wat ze lekker vinden of juist niet en welke portiegroottes wenselijk zijn. Daarnaast kunnen we aan alle dieetwensen van uw cliënten voldoen. Van een zoutarm tot aan een glutenvrij dieet.