Private Label

Bouwen aan uw eigen merk

Private Label

Het voeren van een eigen merk is een kostbaar goed, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u bij ons terecht wanneer u een maaltijd onder Private Label wilt laten produceren. Hierbij profiteert u van onze jarenlange ervaring in het produceren van maaltijden en kunt u zich focussen op het verder ontwikkelen van uw merk.

 

Verpakking

Verpakking

Wilt u een verpakking van kunststof, aluminium of een specifiek duurzaam gerecycled materiaal? Wilt u uw eigen etiket met een bijzondere opmaak? Wij maken het mogelijk! Samen denken we na over een slimme manier van verpakken waardoor uw product de uitstraling krijgt die het verdient. Dit kunnen wij zowel voor koelverse als diepvries maaltijden.

Door onze unieke productiefaciliteiten zijn wij in staat om ook in kleinere oplages een private label product te produceren. Uiteraard kunnen wij ook opschalen naar grote producties.

Productontwikkeling

Productontwikkeling

Ook op het gebied van productontwikkeling gaan wij graag een intensieve samenwerking met elkaar aan. Zo kan het zijn dat u al een eigen recept heeft en dat wij deze mogen vertalen in een recept welke geschikt is voor onze productieomgeving. Een andere optie is dat wij voor u een proefmonster verzorgen op basis van uw wensen en eisen. Door samen te proeven en te sparren komen we steeds tot een product dat volledig matcht met uw smaak en visie. Ons gezamenlijk doel is gelijk; een goed product ontwikkelen dat past bij uw merk.

Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers van ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Zodoende zijn wij in staat om de laatste trends door te voeren en bij te dragen aan uw succes.