Koelverse maaltijden

Smaakvolle en verse maaltijden op maat

Koelverse kant en klaar maaltijd

Smaak is waar het bij ons om draait. De maaltijd is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag. Des te belangrijker is het dan ook dat deze maaltijd smakelijk en gezond is.

Onze koelverse kant en klare maaltijden bereiden we met zoveel mogelijk verse ingrediënten. We hebben het grote voordeel dat we gevestigd zijn in de Flevopolder. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van al het moois dat de polder ons te bieden heeft. Wat dacht u van aardappelen uit Biddinghuizen en verse groenten uit Dronten?

Onze koks gaan vervolgens zorgvuldig met deze producten aan de slag. Met veel liefde en passie koken ze de lekkerste gerechten. Doordat we zelf koken, waarborgen we de kwaliteit. Onze koelverse maaltijd smaakt daarom net zo goed als een maaltijd die u zelf zou koken.

Tegelijkertijd zijn we erg flexibel en kunnen we maaltijden koken die voldoen aan al uw wensen. De keuze van de gerechten, verpakkingsvorm, portiegrootte, dieet en consistentie wordt door u bepaald. Wij doen de rest.

Een menu voor ieder budget

Een menu voor ieder budget

Wij willen een zo groot mogelijk aantal mensen binnen onze doelgroepen bedienen. Met ieder budget voor maaltijden kunt u bij ons terecht. Wij bieden maaltijden aan van basis en voedzaam tot luxe en creatief.

Tijdens onze kennismaking zullen we daarom de wensen inventariseren en hier een passende oplossing voor bieden.

Standaard koelversmaaltijden

Wij bereiden een groot assortiment standaard kant en klaar koelversmaaltijden. Deze maaltijden passen binnen elk budget. Bent u benieuwd welke maaltijd wij bij u kunnen leveren? Hieronder geven wij u een impressie.

Luxe koelversmaaltijden

Heeft u een groter budget? Dan kunt u kiezen voor onze luxe gerechten en bijgerechten. Wat dacht u van asperges met ham, pastinaak met varkenshaas en daarbij rabarber of stoofappeltjes. Hieronder een impressie van onze luxe koelversmaaltijden.

Koelverse maaltijden bestellen

Koelverse maaltijden bestellen

Wilt u het gemak van koelverse maaltijden zelf ervaren? Wij bieden twee bestelsystemen. U kunt kiezen voor het systeem dat het beste bij uw organisatie past.

  • Royal Plus: Als u kiest voor het Royal Plus systeem hoeft u enkel voorkeuren en wensen in een online profiel in te voeren waarna wij het bestellen voor u uit handen nemen.
  • Royal Menu: Met het Royal Menu systeem kunt u elke dag kiezen voor een ander menu met altijd een vegetarische kant en klare maaltijd als optie. U bestelt eenvoudig voor uw hele afdeling of per persoon.
Voordeel Zorgmenu

NIEUW! Het Voordeel Zorgmenu

 

Besparen is onze nieuwe nationale sport. Ook in de zorg is het een sport om binnen de huidige budgetten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Wij hebben de oplossing. Het Voordeel Zorgmenu!

Voordeelzorgmenu.nl biedt het gemak van kant-en-klare maaltijden voor een lagere prijs dan zelf koken. Zo houdt u meer tijd over en bespaart u op uw voedingsbudget.

Kwaliteit

Kwaliteit

Niet alleen de kwaliteit van onze kant en klaar maaltijden vinden wij belangrijk, ook de kwaliteit rondom het bereiden ervan dragen wij hoog in het vaandel. Wij zien dan ook streng toe op de hygiëne rondom het bereiden van onze koelverse kant en klare maaltijden. Alle maaltijden worden bereid conform de HACCP kwaliteitsregels.