Kwaliteit

Controle en hygiëne

Kwaliteit

Om de kwaliteit te borgen van onze processen, producten en dienstverlening hebben wij een FSSC22000 certificering. Dit stelt ons in staat om iedere dag opnieuw te doen wat we beloven: u voorzien van gezonde kwaliteitsmaaltijden.

Selectie en controle

Selectie en controle

Het bereiden van de perfecte maaltijd begint met perfecte ingrediënten. Wij selecteren onze leveranciers daarom ook zorgvuldig. Zo moeten al onze leveranciers ook gecertificeerd zijn op het gebied van voedselveiligheid.

Daarnaast worden dagelijks controles uitgevoerd door onze ervaren medewerkers. Dit gebeurt op temperatuur, smaak, kleur, geur en of het voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zo doen we dat in alle stappen in het proces: ontvangst grondstoffen, bereiden, koelen, verpakken en transporteren.

We zijn er dan ook erg trots op dat wij FSSC22000 gecertificeerd zijn.

Hygiëne

Hygiëne

Alle handelingen die we doen om hygiënisch te werken zijn onderdeel van ons DNA.

Hygiëne gaat voor ons verder dan schoonmaken nadat er gewerkt is. Zo zien wij toe op goede persoonlijke hygiëne, het juist dragen van beschermende middelen en desinfectie van productieruimtes. Alleen zo kunnen we onze kwaliteit waarborgen en weten we tot op microscopisch niveau dat ons product veilig en verantwoord is.