Diepvriesmaaltijden

Flexibel en bomvol verse ingrediënten

Vriesverse kant en klare maaltijd

Wie zegt dat diepvriesmaaltijden niet gezond kunnen zijn? Het hangt compleet af van hoe je ze bereidt en terugkoelt. Doordat wij koken met uitsluitend verse ingrediënten en zo min mogelijk toevoegingen hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet voldoende vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast vriezen wij onze maaltijden razendsnel in wat zorgt voor behoud van alle goede eigenschappen.
Het grote voordeel van kant en klaar diepvriesmaaltijden is flexibiliteit. De diepvriesmaaltijden zijn meerdere maanden na bereiding houdbaar. U bekijkt per dag waar u zin in heeft en hoeveel maaltijden u nodig heeft.

De smaak van diepvriesmaaltijden

De smaak van diepvriesmaaltijden

U vraagt zich af of diepvriesmaaltijden net zo lekker zijn als koelverse maaltijden? Jazeker!

Tijdens de bereiding van de maaltijden werken wij met ingrediënten die geschikt zijn om in te vriezen. Ook selecteren wij gerechten die zich uitstekend lenen voor diepvriesmaaltijden. Na het bereiden koelen wij de kant en klare diepvriesmaaltijden direct terug zodat de smaak optimaal behouden blijft.

U heeft ruime keuze uit verschillende menusamenstellingen, portiegroottes, diëten en verpakkingsvormen.

Assortiment diepvriesmaaltijden

Net als bij onze koelvers kant en klaar maaltijden heeft u bij onze vriesverse maaltijden ruime keuze uit verschillende maaltijden uit verschillende keukens. Daarnaast houden wij ook bij deze maaltijden rekening met de voorkeuren en diëten van uw cliënt. U bestelt de hoeveelheid maaltijden die u nodig heeft. Wij leveren deze vervolgens bij u tot in de vriezer. U hoeft de maaltijden enkel nog op te warmen.

Eet smakelijk!

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden bestellen

Diepvriesmaaltijden bestellen

Wilt u het gemak van kant en klaar diepvriesmaaltijden zelf ervaren? Bij ons kunt u heel gemakkelijk diepvriesmaaltijden bestellen via onze slimme bestelsystemen.

U heeft keuze uit diverse aardappel/groente/vlees-, stamppot-, rijst- en pastagerechten. U kiest welke maaltijden u nodig heeft en voor welke dagen.

Wij doen de rest.

Voordeel Zorgmenu

NIEUW! Het Voordeel Zorgmenu

 

Besparen is onze nieuwe nationale sport. Ook in de zorg is het een sport om binnen de huidige budgetten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Wij hebben de oplossing. Het Voordeel Zorgmenu!

Voordeelzorgmenu.nl biedt het gemak van kant-en-klare maaltijden voor een lagere prijs dan zelf koken. Zo houdt u meer tijd over en bespaart u op uw voedingsbudget.

Kwaliteit

Kwaliteit

Niet alleen de kwaliteit van onze kant en klaar maaltijden vinden wij belangrijk, ook de kwaliteit rondom het bereiden ervan dragen wij hoog in het vaandel. Wij zien dan ook streng toe op de hygiëne rondom het bereiden van onze diepvries kant en klare maaltijden. Alle maaltijden worden bereid conform de HACCP kwaliteitsregels.