Ouderenzorg

Maaltijden zoals vroeger

Maaltijden voor ouderen

De maaltijd is voor ouderen een belangrijk onderdeel van de dag. Het is een moment van verbinding en samenzijn. Beleving, sfeer en smaak staan hierbij centraal.

Maar het bereiden van een maaltijd kost veel tijd. Wij ontzorgen zorgmedewerkers binnen verschillende zorginstellingen. Dit doen we door op maat samengestelde maaltijden te bereiden welke eenvoudig te bestellen zijn. Hiervoor bieden we meerdere slimme bestelsystemen.

Afhankelijk van wat het beste bij uw organisatie past, leveren wij de kant en klaar maaltijden zowel individueel als in multiportie verpakt. Ook heeft u altijd de keuze uit koelversmaaltijden of diepvriesmaaltijden.

Maatwerk voor ouderen

Maatwerk voor ouderen

Royal Foods helpt u graag bij het verzorgen van een lekkere en gezonde maaltijd zonder dat het u veel tijd kost. Omdat smaak persoonlijk is en aan verandering onderhevig is naarmate men ouder wordt, bieden wij volledige keuzevrijheid.

Het is ook mogelijk om samen met uw organisatie een menu af te stemmen wat perfect bij de doelgroep past. Hierin kan u denken aan regionale eetgewoontes of juist de herkenbaarheid van producten optimaliseren. Dit laatste kan belangrijk zijn bij dementerende mensen.

Om dit mogelijk te maken bieden wij twee bestelsystemen aan die dit perfect mogelijk maken.

 

Gezonde voeding voor ouderen

Gezonde voeding voor ouderen

Gezonde voeding is voor ouderen ontzettend belangrijk. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

Vaak hebben ouderen een minder grote energiebehoefte. De kans op ondervoeding kan hiermee toenemen terwijl juist ouderen voldoende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen nodig hebben. Bij de bereiding van onze maaltijden houden wij er daarom rekening mee.

Zo zorgen wij voor een gevarieerd menuaanbod. Op deze manier voorkomen we dat bepaalde maaltijden te vaak gegeten worden en stimuleren we een evenwichtig patroon van voedingsinname. Daarnaast bieden wij veel verschillende diëten en consistenties aan. Hierbij kunt u denken aan zoutarm, eiwitrijk, gemalen of vloeibaar.

Heeft u specifieke wensen? Op aanvraag is alles mogelijk.