Royal Plus

Het ultieme bestelgemak

Royal Plus

Royal Plus is een bestelsysteem voor kant en klare maaltijden waarbij u nooit meer hoeft te bestellen. Ondanks dat u niet zelf bestelt, worden uw wensen niet uit het oog verloren. U krijgt de beschikking over een online omgeving waarin u alle voorkeuren van ieder persoon apart invoert.

Zo kunt u onder andere wensen invoeren over portiegrootte, diëten, consistentie en wat men wel en niet lust. Vervolgens vragen wij u de standaard dagen waarop u een maaltijd wilt ontvangen en verzorgen wij een bestelling die 100% voldoet aan de wensen van ieder persoon. Daarbij houdt ons slimme systeem ook rekening met variatie, zodat u gezond en afwisselend eet.

U hoeft alleen nog maar een mutatie in te voeren als een wens verandert of wanneer u een keer geen maaltijd nodig heeft. Dit bestelsysteem is geschikt voor zowel koelverse- als diepvriesmaaltijden.

Wij zetten graag zes voordelen voor u op een rij:

1. Nooit meer bestellen.

1. Nooit meer bestellen

U voert online alle wensen en voorkeuren per persoon in. Vervolgens stellen wij de bestelling samen die hier volledig aan voldoet. Wekelijks opnieuw bestellen is hiermee verleden tijd!

2. Bespaar tijd

2. Bespaar tijd

Met Royal Plus bespaart u 55% tijd ten opzichte van andere bestelsystemen. Het kost u 73% minder tijd dan wanneer u zelf kookt.

Deze tijd kunt u weer goed gebruiken in uw primaire proces.

3. Gezond en gevarieerd

3. Gezond en gevarieerd

Op basis van alle wensen en voorkeuren stellen wij gezonde en gevarieerde kant en klaar maaltijden samen.

We kiezen voor verse producten en zorgen voor voldoende vitamines en voedingsstoffen. Wij zorgen voor een wisselend menu zodat er gevarieerd wordt gegeten.

4. Volledige keuzevrijheid

4. Volledige keuzevrijheid

U kunt zeer uitgebreid aangeven wat men wel of niet lust, welke diëten men heeft en welke consistentie en gaarheid voor de maaltijd gewenst is. Dankzij onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij een maaltijd op maat samenstellen.

Iedereen krijgt dus altijd een maaltijd die volledig is aangepast op zijn of haar persoonlijke voorkeur en behoefte.

5. Eenvoudig wijzigen

5. Eenvoudig wijzigen

Veranderen de wensen of voorkeuren? U wijzigt dit eenvoudig op elke gewenste dag of tijd in het online profiel.

Wij zorgen ervoor dat we bij de eerstvolgende bereiding van uw maaltijden alle aanpassingen doorgevoerd hebben.

6. Duurzaam

6. Duurzaam

Naast dat u voorkeuren kunt wijzigen, is het ook mogelijk om een tijdelijke afmelding in te voeren. U heeft dus altijd precies genoeg maaltijden in huis.

Ook merken wij dat wanneer de maaltijd volledig aan de voorkeuren van iemand voldoet, deze smakelijker wordt opgegeten zodat er minimale verspilling is. Duurzaam en verantwoord dus.

Verschillende menu’s

Onze menu’s wisselen mee met de seizoenen en per gelegenheid.
Zo eten uw cliënten altijd maaltijden die passen bij een bepaalde periode.

Wisselende en seizoensgebonden menu's

Wisselende en seizoensgebonden menu’s

Wanneer u kiest voor bestelsysteem Royal Plus kunt u rekenen op gevarieerde, seizoensgebonden menu’s.

Tijdens de feestdagen kunt u rekenen op feestelijke menu’s en bieden we graag iets extra’s. U hoeft alleen nog maar de maaltijden te verwarmen en te serveren. Hier ondersteunen wij in door middel van training en tips & tricks voor een optimale beleving.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Nadat voor ons duidelijk is wat u wilt ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Ingrediënten selecteren, groenten snijden, aardappels schillen, sauzen koken, teveel om op te noemen …

Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje in onze keuken.