Kinderopvang en BSO

Gezonde en verse maaltijden voor kinderen

Gezonde voeding voor kinderopvang

Als ouder wil je het beste voor je kind. Gezonde voeding en aandacht zijn hierbij belangrijke ingrediënten. Vanuit deze gedachte hebben wij gezonde maaltijden voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang in heel Nederland ontwikkeld.

Uw kind eet gezond en maakt zodoende kennis met veel verschillende en soms onbekende smaken. Hierbij geldt dat we beginnen met eerlijke en verse ingrediënten wat resulteert in een heerlijke verantwoorde maaltijd.

De maaltijden zijn afgestemd op de behoeften van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Gezond en lekker

Gezond en lekker

Wij koken onze maaltijden met verse ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn uit de nabijgelegen Flevopolder. Hierdoor zitten onze kant en klare maaltijden bomvol vitaminen en mineralen.

Het vlees dat wij voor onze maaltijden gebruiken is zoveel mogelijk clean label. Dit betekent dat er zo min mogelijk onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen worden gebruikt. Zo zorgen wij voor gezond eten voor kinderen.

Wij snappen dat het lastig kan zijn om in te schatten of het serveren van een warme maaltijd voor uw organisatie de juiste keuze is. Laat u daarom overtuigen door een gratis proeverij aan te vragen. Wij beantwoorden dan ook al uw vragen.

Kindvriendelijke gerechten

Kindvriendelijke gerechten

Wij gebruiken zo min mogelijk zout en alleen milde kruiden. Op deze manier eten de kinderen zo puur en natuurlijk mogelijk.

Bovendien houden we er rekening mee dat kinderen van verschillende leeftijden een verschillende energiebehoefte hebben. Wij passen onze kindvriendelijke gerechten hierop aan. Ook wanneer kinderen een dieet volgen, is dat geen probleem.

Doordat wij werken onder strenge voedselveiligheidsnormen is de veiligheid van de producten gegarandeerd. Wel zo’n veilig idee!

Bestelmogelijkheden

Bestelmogelijkheden

Het bestellen van de maaltijden doet u eenvoudig via ons Royal Menu bestelsysteem. U voert eenvoudig het aantal kinderen per dag in en stelt zelf het menu samen.

Wij bereiden en verpakken de bestelling vervolgens zo slim mogelijk. Op deze manier gooit u dus niets weg en werkt u zo duurzaam mogelijk.

Wij kunnen het zo inrichten dat u per groep apart uw bestelling kunt invoeren, zodat u dit ook apart gesorteerd aangeleverd krijgt. Wij vermelden zelfs de naam van de groep of het kind op het etiket. Wel zo handig!