Foodservice

Maaltijden voor cateraars, bedrijfskantines en maaltijdservices

Foodservice

Of het nu gaat om maaltijdcomponenten voor een buffet, overwerkmaaltijden of custom made producten, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zien onszelf hierbij als een verlengstuk van uw organisatie.

We hebben ervaring met het ondersteunen van cateraars bij evenementen van 1.500 personen. Maar ook als u enkele overwerkmaaltijden nodig heeft vullen wij dit vlekkeloos in met ons assortiment individueel verpakte diepvriesmaaltijden. U kunt hierbij ook gebruik maken van onze Private Label mogelijkheden.

Bij ons kunt u korte communicatielijnen verwachten en een product waar u en wij samen voor 100% achter staan!

 

Catering

Catering

Speciaal voor horeca en cateraars bereiden we smaakvolle maaltijdcomponenten. Met deze producten serveert u topkwaliteit gerechten en bespaart u tijd in de keuken.

Naast de standaard gerechten gaan wij ook graag samen met u “aan de pannen staan”. Op deze manier maken we een gerecht op maat helemaal afgestemd op de smaak van uw gasten. De maaltijdcomponenten verpakken we in schalen van 200 gram tot 2,5 kg. U kunt er zelfs voor kiezen om dit onder Private Label te laten produceren.

Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Wij hebben ook standaard maaltijden voor bedrijfskantines in het assortiment. Dit noemen we ook wel de overwerkmaaltijden.

Deze kant en klaar diepvriesmaaltijden leveren we bijvoorbeeld al jaren aan verschillende winkelketens in Nederland. De samenstelling van het assortiment is afgestemd op de verschillende doelgroepen die bedrijven kennen, rekening houdend met culturele achtergronden en de laatste trends.

Wilt u weten of onze diepvriesmaaltijden iets voor u zijn?

Maaltijdservice

Maaltijdservice

Heeft u zelf een maaltijdservice? Dan kunnen wij ook voor u maaltijden bereiden. Dit kan zelfs onder private label wat als voordeel heeft dat u zelf een merknaam opbouwt.

We kunnen de bestellingen ook al voor u orderpicken. Dit bespaart u veel tijd. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons slimme bestelsysteem waar speciaal voor maaltijdservices functies aan zijn toegevoegd. Zo print u eenvoudig routelijsten, bestellijsten en andere overzichten.

Meer weten?