Kant en klare maaltijden

Tijdbesparend, maatwerk en gezond

Kant en klare maaltijden

Wij van Royal Foods zijn specialisten in het bereiden van de heerlijkste maaltijden. We leveren deze gewoon tot in de koelkast bij uw organisatie door heel Nederland. U heeft geen omkijken meer naar het bedenken van wat er gegeten moet worden, het boodschappen doen of het koken.
Alleen opwarmen, serveren en genieten van onze afwisselende menu’s.

Dit is wat wij iedere dag voor vele zorginstellingen, kinderopvangcentra en bedrijfskantines verzorgen.

Wij bieden een groot aanbod kant en klare maaltijden. Er is een ruime keuze in maaltijden aangepast op de voorkeuren en het dieet van ieder persoon. Bovendien bewegen we mee met de seizoenen en momenten en kiezen we voor een passend menu. Denk aan winter- en zomermenu’s, maar ook Paas-, Pinkster- en Kerstmenu’s om tijdens de feestdagen ook dat feestelijke gevoel te bieden. Al onze gerechten bieden wij zowel koelvers als vriesvers aan.

Waar kiest u voor?

Gezonde kant en klaar maaltijden

Gezonde kant en klaar maaltijden

Wie zegt dat lekker niet gezond kan zijn? Voor onze kant en klaar maaltijden werken we uitsluitend met verse producten van lokale leveranciers uit de Flevopolder. Verse aardappelen en groenten bomvol voedingsstoffen. Het vlees dat wij gebruiken is zoveel mogelijk clean label. Dit houdt in dat er zo min mogelijk onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd.

Doordat wij in ons bereidingsproces de maaltijden zo snel mogelijk koelen naar 2°C blijven voedingsstoffen, vitamines en mineralen optimaal behouden.

Soorten kant en klare maaltijden

Smaak is erg persoonlijk. Daarom bieden we een ruim assortiment kant en klare maaltijden aan uit verschillende keukens. Wat dacht u van oer-Hollandse stamppot boerenkool met rookworst of witlof met een gehaktbal. Maar ook voor de liefhebber van de buitenlandse keuken bieden wij een ruim assortiment. Bijvoorbeeld Italiaanse pasta carbonara, Griekse kipgyrosschotel of Aziatische maaltijden, zoals Nasi Goreng met kipsaté.

Greep uit het assortiment

Diëten

Diëten

Iedere doelgroep heeft andere wensen en diëten. Zo willen ouderen de groente vaak wat langer gekookt dan jongeren of mag het eten voor de een pittiger zijn dan voor de ander. Wij houden bij het bereiden van de kant en klare maaltijden rekening met al deze wensen.

Bij het volgen van een dieet is het belangrijk dat de warme maaltijden hier ook volledig aan bijdragen. Onze professionele dieetkoks bereiden voor u alle mogelijke diëten, van zoutarm tot lactosevrij.

Feestelijke menu’s

Feestelijke menu’s

Eten neemt tijdens de feestdagen een belangrijke plek in. Denk maar eens aan de uitgebreide kerstmenu’s waar je uren voor in de keuken staat. Wij begrijpen dat u ook graag een feestelijke kant en klare maaltijd wilt aanbieden op dit soort momenten.

Wij vragen u niet om uren in de keuken te staan. Integendeel! Wij stellen feestelijke menu’s voor u samen en gaan voor u aan de slag in de keuken. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke maaltijd u wilt. En dat is al moeilijk genoeg.

Voorbeelden feestelijke menu’s

Image Title

Kerst

Lamsrack met romanesco, tutti frutti en pommes duchesse

Image Title

Pasen

Kalfsrollade gegaard in vleesjus met witlof ham-kaas, mosterdpuree en stoofpeertjes

Image Title

Pinksteren

Asperges met ham en ei, krielaardappeltjes en hollandaisesaus

Slimme bestelsystemen

Slimme bestelsystemen

Wij bieden u drie unieke bestelsystemen waarbij gebruiksgemak voorop staat:

  • Royal Plus: Als u kiest voor het Royal Plus systeem hoeft u enkel voorkeuren en wensen in een online profiel in te voeren waarna wij het bestellen voor u uit handen nemen.
  • Royal Menu: Met het Royal Menu systeem kunt u elke dag kiezen voor een ander menu met altijd een vegetarische kant en klare maaltijd als optie. U bestelt eenvoudig voor uw hele afdeling of per persoon.
  • Royal Frozen: Tot slot kunt u kiezen voor ons Royal Frozen systeem waarbij u uit een standaard assortiment diepvriesmaaltijden uw keuze maakt.
Voordeel zorgmenu

NIEUW! Het Voordeel Zorgmenu

 

Besparen is onze nieuwe nationale sport. Ook in de zorg is het een sport om binnen de huidige budgetten een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Wij hebben de oplossing. Het Voordeel Zorgmenu!

Voordeelzorgmenu.nl biedt het gemak van kant-en-klare maaltijden voor een lagere prijs dan zelf koken. Zo houdt u meer tijd over en bespaart u op uw voedingsbudget.