Hygiëne

In onze eigen keuken en in onze productieruimte zien wij steeds toe op de kwaliteit. De hygiëne heeft dan ook continu onze aandacht. Alles wordt geproduceerd conform de HACCP kwaliteitsregels.

 

Aantrekkelijke producten

Naast hygiëne zijn er verschillende andere facetten die een product tot een hoogwaardig product maken. Zo leveren wij altijd een visueel aantrekkelijk product af. Het belangrijkst is en blijft de smaak van het product. Om u de mooiste smaken te leveren, maken wij uitsluitend gebruik van verse producten. Deze producten worden bereid in onze eigen keuken, door onze professionele koks.

 

Ambiance

Wij weten als geen ander dat eetlust samenhangt met de sfeer die er rondom een maaltijd hangt. Wij doen er dan ook alles aan om de sfeer zo aangenaam mogelijk te maken. Door onze vriendelijke chauffeurs en ons oog voor ieder individu, zorgen wij voor een goede eerste indruk. Om er zeker van te zijn dat onze klanten hun maaltijd ook in een optimale sfeer kunnen nuttigen, bieden wij gastvrijheidstrainingen aan. Wij doen dit in samenwerking met gerenommeerde bedrijven.

 

Bewuste producten

Ook snappen wij hoe belangrijk vitaminen en mineralen zijn. Zo werken wij uitsluitend met de verste groenten. Het vlees dat we zorgvuldig selecteren heeft zoveel mogelijk een clean label: dit houdt in dat er geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen in verwerkt zijn. 

 


Ontvang onze Royale nieuwsbrief:
Top